datum: 2011-03-31 tid: 22:28:31

KVÄLLENS PLANER

* Toaletten
* Borta tänderna
* Välja/tänka ut kläder tills imorrn
* bädda sängen
* be om massage hehe
det är mina planer inför kvällen. säger godnatt nu, och jag kanske bloggar imorgon på morgonen. bara lite fakta;)

datum: 2011-03-31 tid: 21:36:11

svar på tal

Hej! Du är verkligen jättesöt! Jag undrar om du har någon pojkvän? Jag har hört att du var på g med milo..? Vem är det och är det sant? :) puss på dig !

svar: Hej på dig! tack så mycket :) 1. nej jag har ingen pojkvän hehe. 2. vem har sagt de? och nej vi har inte vart på g :O inte vad jag minns iallafall, puss.

datum: 2011-03-31 tid: 21:01:49

Det som börjar bra slutar dåligt, det som börjar dåligt slutar ännu värre.


datum: 2011-03-31 tid: 20:04:03

I'm not perfect, I make mistakes, I hurt people but when I say sorry, I mean it..

today var tove i var skola, pretty awesome! skolan var faktiskt helt okej idag, och imorgon är det fredag:D anyway, jag tove o linnea drog till ica köpte godis och sen kom olivia och sara o vi drog till tove o prata en massa o käka o sånt ;) nu är jag här o ja..har fett tråkigt, nejmen jag är hungrig! (åt nyss, är inte hungrig längre) SKRIV UPP DIRR!

asså ååh så jävla söt ekorrar! :$

datum: 2011-03-30 tid: 21:37:52

"When people you don't even know hate you, that's when you know you're the best"

ska fixa mig inför dejting med sängen, fan vad skönt det ska bli att sova Godnatt, (nån som ser de roliga i att ingen skriver godnatt tillbaka) :( ? aja, godnatt....
ÅÅÅÅH GE MIG NU, DEN I MITTEN VAR MIN I LONDON </3

datum: 2011-03-30 tid: 20:39:49

I dream because theres no other way I could see it happen

kommer ihåg den dagen skarpt, jag hade precis klippt mig. snelugg och skitkort, typ axellång, en dag att minnas.

datum: 2011-03-30 tid: 20:31:35

det var på tiden

så jävla grym mascara, 109 svenska riksdaler
så jävla bra och bara ha en hoodie lixom. 50 svenska riksdaler REA ofc! jag är ju bäst

datum: 2011-03-30 tid: 20:11:56

Lite bilder från idag

träd med en inbakat mutti Hahahaha
jag & ida, converse nördar :3
oj vad likadana hårfärger vi har ? eller? tycker linnea? XD
okej, drogade :P
mossman taggad för bio! :D
taggade cheyer!
oj SKARP ! väldigt taggad. haha nej men jag var det
choklad<3
normal fisk
coola brudar går ut från "bion" ;)
HAHA ALLA PÅ BILDEN GÖR SAMMA MIN !!!!
väldigt osexig...
Det här var inprincip min dag, fast efter vi hade käkat donken o så så var ja o linnea kvar i täbban (köpte lite grejer, visar sen) sen drog vi till henne, sola i 3 min sen kom nån jävla geting. Och det är fett jobbigt för hon har ekorre&rådjurshäng på sin tomt. Så vi kolla på family guy o scrubs o sånt. sen hem o käka världens godaste middag, kom inte på träningen för hade as ont i huvudet. och var likblek, men det är bättre nu! i nästa inlägg får ni se vad har köpt ;)

datum: 2011-03-29 tid: 22:07:57

Godnatt

NU SKA JAG SOVA, EXKAT NU. SKA BARA BORSTA TÄNDERNA NU, IMORRN HAR VI BARA EN LEKTION, SEN ÄRE COSMONOVA O TITTA PÅ BIO I 3D, OCH SEN KÄKA DONKEN O DEDÄÄÄR GJORDE MIN DAG :') YESSSSS. BLIR NOG INTE BÄSTA BLOGGNINGEN IMORRN, FÖRLÅT. PUSS GODNATT PÅ ER, ORKA CAPS LOCK.

oj typ mascara över hea ansiktet ? på bara ena ögat ? okej...fettma skumt, måste ha kliat mig på nåt sett.

datum: 2011-03-29 tid: 21:46:25

Jag tycker att den här texten är så fin, jag får rysningar i kroppen och jag vet att den är gammal.

En tjej var med om en olycka och blev blind. Hennes pojkvän älskade henne fortfarande som hon var och brydde sig inte om att hon var blind. Tjejen berättade alltid för killen om hur dåligt hennes liv var och att hon ville ta livet av sig. Men han berättade alltid för henne att hon var det vackraste han hade sett. Två dagar senare sa killen "Jag har kommit på ett sätt". Dom hittade en ögonklinik. Hon gjorde en operation och den gick bra. När hon kom ut så såg hon att hennes pojkvän också var blind. Hon lämnade honom och en dag senare så fick hon ett brev där det stod "Jag kommer alltid att älska dig, ta hand om mina ögon baby." ♥

datum: 2011-03-29 tid: 21:20:46

Detta fält måste fyllas i

Tjenare! skolan var faktiskt helt ok idag, men bara OK. efter skolan var jag med linnea oc vi tjocka oss :D me mackor o pizza o cola. jättegott faktiskt. sen skulle hon på frej träning så jag drog hem och fick åka buss gratis (y) hehe taktik. sen hade jag träning och den var rolig, fett skönt efter. Älskar känslan efter man har tränat. Sen kom jag hem, åt och duschade, fick duka av bordet och nu finally sitter jag här och dricker mammas vitamin dryck, så jävla god. smakar lemonad fast lite syrligare
just nu: helt osminkad, och drickan är inte sådär gul, den är mer ljus limegrön o ljusgul hehe SKRIV UPP DET !

datum: 2011-03-29 tid: 15:58:00

På fredag ♥

så ska jag vara med MATHILDA! yes, det var så länge sen, längtar. du är bäst ♥


datum: 2011-03-29 tid: 06:15:00

TISDAG MORGON

...nu ligger jag säkert i sängen och tränar de sista inför provet. sen kommer jag väl antagligen somna om (tidsinställt). så skönt me tidsinställda inlägg ibland, för er skull :) kemi prov idag, helvete. annars slutar vi rätt så tidigt, sen efter kanske man är med polare o sen fotbollsträning.
nös nyss för er som vill skriva upp de! puss :*
kommer ni ihåg hur blont mitt hår var på sommarn? fick mkt kommentarer för de. iallfall 3 st ;) heheh. Ge.mig.sommar.nu.NU

datum: 2011-03-28 tid: 21:52:16

statistiken börjar komma tillbaka (Y)

Tjenare, efter skolan gick jag o linnea (+ halva klassen) på a-tid, inför kemi provet imorrn, har fan pluggat som en galning. Duktig chey..sen gick jag på fotbollsträning, härligt. flum upp till max lite där. efter träningen duschade jag och käkade mat, senv vare dags för pluggning igen då. KUL. har blivit förhörd o så, det är bara några saker jag inte kan som jag ska träna på innan jag går och lägger mig. Är hur trött och hungrig som helst, asså jag äter fett mkt , linnea tycker att jag äter överdrivet mkt, hahahha. käka typ 4-5 portioner i skolan idag o frossa i mig mat hemma och är sjukt hungrig nu.Det ligger i generna, nejmen nu ska jag ta fil :S hatar fil ! usch! men det är bra för mig. Förlåt förlåt dålig uppdatering, men har inte hunnit. men det är bra att ni är kvar! inge mer bloggning för ikväll puss.

datum: 2011-03-27 tid: 22:06:30

HELVETES JÄVLA PISS , DET SNÖAR !

Jag lovar, jag började gråta lite. aja, nu ska jag titta på stockholm-bosön. tror jag det hette, missade det! godnatt

datum: 2011-03-27 tid: 21:47:18

Right now

haha just nu! ska snart lägga mig! chattar med saknade matte just nu, fyfan du är bäst! :D skola imorgon, kan inte bli mer ångest! käka ungs potatis , kött o nån vinsås nyss. hur gott ? pusspuss, säger godnatt nu

datum: 2011-03-27 tid: 18:52:03

SOMMARENS MÅSTE!

en sommarkväll med dom hära kläderna och knalbruna ben till, finns inget bättre. Ska köpa båe solbrillorna och conversen, shortsen lär man väl få drömma om. Och tröjan är alldeles för dyr tycker jag och earcuffen kanske man köper, vem vet ;)

datum: 2011-03-27 tid: 17:33:40

I'm fine, thanks for NOT asking

saknar mtt gamla hår såhäääääär mycket! bilden är gammal så ignorera att jag ser ut som en kille, men hade typ ett drag mascara bara. i sommar ska jag spara mitt hår skitlångt o kanske klippa snelugg till. awesome

datum: 2011-03-27 tid: 17:07:57

@ home

nu har jag kommit hem, fick en cheese på donken, jag var i himlen kan man säga. Vafan ska jag göra nu?!? måste plugga lite oxå, men annars då? öhm, aa. Hittade en skjorta på gina, men har somsagt inga pengar, helvete! ni kommenterar aldrig :( slutar blogga snart, mina läsare blir färre o färre nu oxå, förut låg dom alltid runt 55 om dan, och nu...mhm, vill inte prata om det hehe. Men det är ju ert fel, kmr ihåg förut när jag bloggade typ 8 inlägg per dag (fick inget tillbaka för det) alltså kommentarer! så det är pågrund av er jag bloggar så sällan nu. Ni kan ändra på de om ni ALLA kommenterar lite oftare, jag vill se nån ny som kommenterar ;)
just nu, d r i v .

datum: 2011-03-27 tid: 14:00:55

MOT TÄBY CENTRUM

Tjenare, nu har jag pluggat i typ 1 timma och blivit förhörd, MVG nästa ? eller? aja, nu ska jag (eller snart) till täby med syster, vi ska titta på kläder och sånt. Kanske får med mig något hem, vi får se! i nästa inlägg kmr jag lägga ut bilder från när jag och sara var i täby, hon ville så gärna det! bloggar nån gång runt 5 halv 6. Nu ska jag platta mitt hår så jaa, puss
har på mig den dära tröjan idag ( man ser inget knappt ) men det är en hoodie, sen har jag skinnjacka, leggings o converse till.

datum: 2011-03-27 tid: 11:14:34

Godmorgon söndag!

shiiiet vad jag börjar få dåligt med besökare, helt sjukt. Snela kom tebaka :( hehehehe. Vaknade av mig själv kl 7.46, herregud, sen somna jag mo till typ 9 :P o sen har jag tittat på tv o datan. Men nu ska jag göra frukost.

datum: 2011-03-26 tid: 16:47:52

Jag begär inte att du ska falla för mig, men du kan väl iallafall snubbla lite?

älska rubriken &&&&&&&&& bilden. alltså ringen! ska fan gå ut och spela lite boll o sen kanske gå ner/ cykla o köpa bregott o nåt mumsigt ;) förlåt för dålig bloggning!

datum: 2011-03-26 tid: 16:06:22

LYPSYL

ÄNTLIGEN! har så sjukt torra läppar, mina läppar flagnar av snart haha, tills.. jag fick det här! men visste ni att....
Man kan bli beroende av lypsyl (på riktigt), för de gör typ så att läpparna blir torra om man inte får det. men riskerar vadsomhelst nu, för jag orkar inte mera torra läppar. Juste, earth hour kl 20.00 va? jag kmr släcka, hoppas ni oxå gör de. Det gör en stor del av världen!

datum: 2011-03-26 tid: 12:51:42

5-0 TILL TÄBY IS

tror det var nåt sånt iaf ;) grattis tjejer! nu har jag duschat och ätit o käkar glass just nu :P var ju somsagt med linnea igår, vi prata, käka ostbollar o kolla på american pie (the naked mile) heh awesome :D tog inga bilder så aa.. är ensam hemma, vet inte vad jag ska hitta på.
hahahahahahahhahaha

datum: 2011-03-25 tid: 19:18:26

I need a doctor to bring me back to life

världens sämsta bild ! men två fingers ring 70 ;- glitter
det var på tiden, värmeskydd kicks 75 ;-
jag är helt kär i den dära tröjan! bikbok rea 74 ;- 

DAGEN, idag efter skolan var jag med sara H, och vi drog till täbban o käka donken, jag sålde biljett till en chey och så shoppade vi lite ;) det var det! snart kommer linnea, ska bara käka först hehe. FETTOKVÄLL NR 1, vi ska ladda med massor med chips o läsk, ha en fortsatt trevlig kväll ;) ♥

datum: 2011-03-25 tid: 15:24:00

ÅTTA HUNDRADE INLÄGG

tidsinställt.

Nu är det här mitt åtta hundrade inlägg. Har lixom haft min blogg i 7 månader, helt okej faktiskt. just nu är jag antaglgen i täby centrum och jag ska köpa plattskydd och hårinpackning och kanske lite käk. poook


datum: 2011-03-25 tid: 12:17:50

they tell you to be yourself, then they judge you

sitter här i skolan med linnea, vi har rast. Efter skolan ska jag till täby centrum med sara H och Fillan, ska sälja en biljett till en chey :) senare ikväll ska linnea hem till mig, om jag får. Då blire tjockiskväällll, tagga till 297 , fan vi börjar om en kvart.

jag vill ha sommar precis nu


datum: 2011-03-24 tid: 21:21:02

PLUGGHEST HEST HEST HEST B-)

tar en 5 minuters paus hehe. vill bara meddela när jag ändå är igång att jag var på a-tid idag, så nu vet ni. Nu ska jag fortsätta att plugga hejdå :D har hunnit dricka upp mitt te innan jag ens var klar med det här inlägget! men bloggar inte mer ikväll , så säger gonatt nu.......gonatt! haha

datum: 2011-03-24 tid: 20:17:51

life is your biggest exam, just pass it

Hello bloggen! Har käkat wook nu, hur gott. nu ska jag plugga hade jag tänkt, men hurfan ska det gå? när facebook är 2 meter bort. måste fan få vg på provet iallafall, fattar typ ingenting. helvete. förlåt för jag inte..okej vad vafan vare där?, typ ett ljus. okej ni fattar ingenting, men de känndes som att jag såg ett spöke. aja, förlåt för jag inte skriver stor bokstav efter punkt, men det är mkt skönare att inte göra de haha. juste fan danderyds party imorrn, fan fan fan, ska inte gå ? nån som vill köpa ?!?! och sara och olivia drar till åland med fotbollslaget, tur attt inte linnea ska med då, ni får ha de så kul så får vi se hur de går för er ;) nejmen aja blog u later
¨


datum: 2011-03-24 tid: 18:34:20

EMINEM - I NEED A DOCTOR

Har ni hört eminems nya låt ? så jääääääääääääävla braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! är ett stort fan av han, han är så sjukt bra! han har fan inga dåliga låtar! men lyssna fett värt, den är awesome :3 hur ball är inte videon heller ? eminem är fett ful, men han är på ett sätt snygg på nåt sätt. Hehe får rysningar i kroppen


datum: 2011-03-24 tid: 18:05:42

SMÄRTAN ÄR OUTHÄRDIG

tja, hade p mig den dära "lip volume" och det är mycket värre än att ha torra läppar så att de svider, det är fan sahara öknen i mina läppar, haha...min överläpp svullnade upp mycke mer än min underläpp, så fult haha! ville ta bild, men shit alltså! haha men nu har jag neger underläpp (visst de kan va fint på invandrare, men absolut inte på mig.

VAFAN DET GÅR INTE ATT LÄGGA UPP BILD ?!? -.-

datum: 2011-03-24 tid: 16:35:21

Hejsan på er, Efter skolan gick jag och Linnea på a-tid. Sen stack vi till ica o köpte godis för 2 kr, sen fick vi 2 kr av en tant framför oss. Snällt (: ! nu är jag hemma och ska ta något att käka, JUSTE btw, förlåt för att jag inte bloggade igår!


datum: 2011-03-24 tid: 16:32:41

MIN BLOGG SUGER !

.

datum: 2011-03-22 tid: 22:31:44

Nu blir det dejting med sängen ♥

Har käkat nu :D sjukt gott, men fick göra maten själv för hon kom ju aldrig hehe. Men nu ska jag borsta tänderna o sen sova, nattiiieeeeeeee
haha gammal ! gaah, är helt ensam på nedervåninge, hur ska jag ta mig upp?!?!?! aja godnatt :(

datum: 2011-03-22 tid: 21:43:35

A 1000 miles seems pretty far, but they got planes and trains and cars, I'd walk to you if I had no other way

Vacker låt (Hey there Delilah) Asså jag är skithungrig, maten var inte så jättegod faktiskt:( typ grönsaks gryta o ris :s, ska vänta tills mamma kmr hem från gymmet så hon kan göra stekt POTATIS och köttbullar! känner mig så taskig men har ingen ork alls.

datum: 2011-03-22 tid: 20:51:37

Tränat!

nu har jag tränat, ätit och duschat. SKÖNT! nu ska jag göra kötbullar (äta mer) haha. Träningen var rolig somvanligt.
Tagna för en stund sen! oh crap, nu har jag lite batteri , måste hämta laddaren, hejdå

datum: 2011-03-22 tid: 17:33:38

KOMMENTERA MER! + DAGEN

Jag bloggar ju för er skull! jag lägger ner halva min fritid på bloggning, men vad fan får jag tillbaka? står det att jag har 0 läsare eller? svar, nej! men varför har jag inga kommentarer! gäller alla o inte att vissa kommenterar, orkar inte blogga annars -.- jag kan sluta nu lixom, men aja. Vill bara att ni ska bli bättre på att kommentera :( 
Men iallafall, gick hem efter plugget och jo...PLUGGADE. inte ens ledigt kan man f efter skolan? men pluggade tyska, matte och har tränat inför no provet som är nästa tisdag (duktig chey). Har snart träning oxå, trevligt! ska köpa vita shorts innan bara.
vill fan ha sånna här, dom är asballa!

datum: 2011-03-21 tid: 21:21:10

I think I saw you somewhere before, maybe on a CD cover and a store, maybe on TV or in the magazine,you remind me of a star

det här är lite närmare naturliga "jag" alltså bara lite mascara. Eller lite & lite, aa ganska lite iallafall. Tillskillnad från alla fjortisar då. Måste köra mer på de faktiskt! fast hmm.. Förlåt för dålig uppdatering oxå, men photoscape lacka bäver så jag hann inte fixa nån bild, men nu har jag gjort de som ni ser ↑. Nu ska jag duscha, tvätta av allt smink och sen lägga mig. Funderar på att ta en macka o dricka te, är svin hungrig. Vi får se..

datum: 2011-03-21 tid: 19:14:20

Shine on

Idag har det inte hänt så överdrivet mycket! har pluggat och skulle på fotbollsträningen men biljävlen är fortfarande paj, laga den nån gång förfan! juste fan har tvågodisar kvar, ska käka dom nu pok ;)

datum: 2011-03-20 tid: 21:54:29

Allting var så enkelt då (är vad dom säger men nu)

HUR SKÖN ? bästa hip-hop eller nja dance låten hittils ;) LYSSNA, FETT VÄRT!


datum: 2011-03-20 tid: 21:42:11

I'M NOT A F**KING ROBOT


åh sista avsnittet av solsidan alltså ! blev fan nästan tårögd i slutet, alexs sång! awwwwww. Fan har tyska läxa, äsch, jag skiter fan i den..somvanligt -.- nemen fick faktiskt 16½ av 17 på senaste förhöret :D okej ska fan plugga nu bara för det!

datum: 2011-03-20 tid: 19:55:34

TÄBY IS NUMERA

Härligt med nya kläder! men iallafall, matchen söööög. Usch, motståndarlaget var sjuuuukt bra! typ bäst i sthlm. Eller nåt sånt vare. Dom vann med 4-2, och jag tyckte vi spelade bra ändå :) men nu äre TAGGA TILL SISTA AVSNITTET AV SOLSIDAN </3 :( undra vad som kommer istället?
hur står jag ? :( aja , tis har grymt snygga kläder ;)

datum: 2011-03-20 tid: 13:51:02

JUST NU

Stekt potatis och cola <3 världens godaste mat är potatis, man kan lixom göra pommes, chips, crisscuts, stekt potatis, ungspotatis, klyftpotatis o massa mer. Tgga inför matchen om nåra timmar. Pok

datum: 2011-03-20 tid: 12:44:59

often in life we forgot the things we should remember and remember the things we should forgot



Magtröja - Bikbok, rea 75 ;-
Örhängen - Ur & Penn, vet ej hur mkt dom kostade


datum: 2011-03-20 tid: 11:50:33

JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLAR

Min statestik :D nytt rekord! Tack så mycket<3 haha nu blev jag glad. Förlåt att jag inte har lagt ut några bilder, men hoppas det är okey ändå. Men igår så kollade vi på bio ju, den var awesome! vi grät och skratta samtidigt! har köpt massa nya saker oxå, eller 2 st grejer, visar i nästa inlägg Puss.

bild baxad från olivia ;)


datum: 2011-03-19 tid: 14:10:14

TODAY

såhär ser jag ut idag :)
Hoodie - Gina Tricot
Leggings - Gina Tricot

datum: 2011-03-19 tid: 13:36:00

LIKA SOM BÄR

Isabelles.nu & Kissies.se
Isabelle, jag vet att det är hon som försöker vara som kissie. Hon är största fjortisbloggaren oxå men har fin hårfärg.
Men visst är dom lika ?!?!?!?!?!?!?!? herrejävlar..

datum: 2011-03-19 tid: 13:18:26

I'm still alive but I'm barely breathing

Nu är jag klar med alla mina sysslor. Runt kl 15 ska vi ta tåget o sen vara i täbban ett tag, sen kolla på bio 18.30 HAHAHA! herrejävlar vad länge vi kmr va där :P ska väl sminka mig o fixa mat och så nu bara, sen bärs det av. Okej förlåt jag har blogg & bildtorka..


datum: 2011-03-19 tid: 11:01:27

STÄDA + DUSCHA + BIO

Nämen tjenare ! idag ska jag titta på bio med tjejerna tror vi (: min lådsas fru, ska vi titta på tror jag. Men ingen svarar på mobilen, åh -.-' svårt eller ?!?!?!?! -.-' haha skoja! men ni får gärna svara NUUUUUUUUUUUUUU. men ska duscha nu o sen städa så bloggar inte mer på ett litet tag. POK

datum: 2011-03-19 tid: 00:45:10

Jag vet att hon är söt, men det måste bli du & jag.

Nej sovdags nu, är aptrött! imorgon händer grejor! ska vara med polare like always! kanske blir en fika eller kanske shopping eller bara chill hos nån eller ut nånstans. Vi får se. Godnatt

datum: 2011-03-19 tid: 00:02:14

Cause its me you you me me you all night

första bilden jag redigerade hmmm...

datum: 2011-03-18 tid: 23:47:13

PHOTOSCAPE

har äntligen laddat ner photoscape nu, det var väl på tiden! men jag fattar inte ett skit

datum: 2011-03-18 tid: 20:23:11

Hur kan ett "läppstift" förstora läpparna?

Hej på er! efter skolan var jag med olivia, sara h, sara b, sara s :) vi titta på en film med zac efron och käka en massa :P skulle sovit över med sara h idag men jag fick inte ;@@@@@ men när jag kom hem så hade min syrra köpt ett läppstift som har chili i som gör så att läpparna svullnar upp Fickpröva, och det sved en stund typ en kvart, de sved som fan! men jag tyckte det var lite skillnad iallafall..Nu ska jag ha myyyskväll och ostbollar, chips o läsk står på menyn, ha en bra fredags kväll ;)
HAHAHAHA SISTA BILDEN DRIV !!!!!!!!!!!!!!! XD

datum: 2011-03-17 tid: 21:36:19

People are lonley because they build walls instead of bridges.

true true true
Nejmen nu ska jag typ fota lite tror jag, eller spela tv spel eller titta på tv. Datan är jag inte så pigg på nu..

datum: 2011-03-17 tid: 19:33:39

Dagen..


bilden har inget med dagen att göra :P
Idag var jag ju somsagt först med sara och olivia, vi drog till toves skola, fan vad bortskämda man kan va i den skolan? typ kokar som lagar mat, 300 klassrum, hur stortsom helst och nyss och fräscht. Nu blev jag sugen på att börja där. Vår skola är ett skämt! anyway, sen åkte vi till täbban och käka på donken, sen kom linnea. Och tove var tvungen att dra innan men sen gick vi runt o kolla i affärer o jag lämna tillbaka mina byxor oxh lyckades inte hitta nytt:( ja...vad mer ska man skriva? det har varit en rolig dag iallafall! ni som inte visste så hade vi studiedag idag det var därför!

datum: 2011-03-17 tid: 19:15:05

HAHA MIN HUMOR <3

loooooovar att sara s kommer skratta eller tycka den här är rolig. Det är bara sååå hennes humor :P

datum: 2011-03-17 tid: 18:59:39

A cup of love

Dagens hiss!

Just nu!

datum: 2011-03-17 tid: 18:48:40

Nytt att hänga i gaderoben!

bh - 100 ;- rea härligt




datum: 2011-03-16 tid: 22:58:01

Mina ögon blöder

godnatt

datum: 2011-03-16 tid: 22:31:09

Don't worry about people in your past. There's a reason they didn't make it to your future.

olivia texten handlar inte om dig hahaha

datum: 2011-03-16 tid: 21:53:26

DU SKRATTAR ÅT MIG FÖR ATT JAG ÄR ANNORLUNDA, JAG SKRATTAR ÅT DIG FÖR ÄR PRECIS SOM ALLA ANDRA

Well hello :D efter skolan var jag med linnea (klicka för att se en video på oss) vi käka som valrossar och titta på simpsons o family guy, sen så gjorde vi videor til hennes blogg. Hon skulle nog va tacksam om ni besökte hennes blogg ;) men iallafall, sen så skulle jag hem så jag tog bussen hem o sen bytte om och SEEEEEEEEEEN på träning, den var fett awesome! :D har ätit lax o duschat nu o känner mig ren och fin, ligger här i min "one piece" livet är häääärligt alltså! POK

datum: 2011-03-15 tid: 21:16:26

Sminkad vs Osminkad?

själv säger jag definitift sminkad, ser ut som en man utan smink. ångest :( önska jag var söt utan smink, då skulle jag lätt sluta med smink !

datum: 2011-03-15 tid: 20:29:28

I'm a human, I make mistakes, so do you bitch?


datum: 2011-03-15 tid: 18:09:07

Baby, I can't keep my eyes from you

var med sara efter skolan, vi drog först hem var o en för att byta om sen kom hon till mig o vi åkte till ica o köpte lite gottigott, sen drog vi vidare till skolan o sola o prata o käka o lyssna på musik. Najs! ojshit fotbollsträning snart, måste byta om. POK♥

datum: 2011-03-15 tid: 12:16:40

BESÖKREKORD IDAG! :D

Sitter i skolan med tjejerna, vi arbetar eller aah. sjukt tråkigt! hade besöksrekord igår, hehe ! :D stanna är ni snälla ! men nu måste jag fortsätta jobba för vår lärare är as sträng. POK


SOMMAR<3


datum: 2011-03-15 tid: 12:08:52

-

Nina om Det känns som att danny är vääääligt PÅÅ:
Din lilla idiot. Danny ser fan inte ut som en bög, om du kollar på fler bilder från det här pussandet så är det lika mkt Eric som oxå tar initiativ!

Svar: Okej. Man får väl ha sina åsikter ellerhur? vem är du föresten? jag vet att eric oxå är på , men på den där bilden ser det ut som att danny är på bara. Och texten var menad till just DEN bilden!!! Bra att du inte skrev anonym iaf ;)

datum: 2011-03-14 tid: 21:24:03

Det känns som att danny är vääääligt PÅÅ

smygbögar ? danny iaf, han ser ju ut som en bög :)

datum: 2011-03-14 tid: 21:01:01

Du tror att du är så jävla smart, men jag ser rakt igenom dig ditt as


datum: 2011-03-14 tid: 20:43:24

Life is poor without sound

Har haft fotbollsträning nuuu, den var awesome! nu har jag ätit mat och har duschat, ligger i sängen nu och lyssnar på musik, så jävla härligt :D &&&&&&&&&& imorgon så ska jag hem till sara kl 8 och titta på film (remember me) med de, GODIS!!!! sen vidare till skolan kl 10 och skriva om filmen och så, hur najs? 

datum: 2011-03-14 tid: 16:46:51

SNABBT NU!

Hej på er! skulle inte gått till skolan idag, mådde inte så bra. men mamma trodde de berodde på att jag har vart inne hela helgen o behövde frisk luft. så när jag kom fram var jag skittrött o hade lite ont i magen och ögonen, men det är lite bättre nu. kunde inte koncentrera mig alls på matten heller..anyway så har jag fotbollsträning snart, bråttom! saknar frej :( juste tog en spruta idag som inte jag har tagit, mot röda hund, mässling o påssjukan. Fysatan vad ont de gjorde heheheh. POK

datum: 2011-03-13 tid: 19:28:51

NY HEADER


Vad tycks? bättre än den förra?
Jag gjorde den själv, väldigt enkel om jag får säga det själv.
Snart börjar solsidan, hur najs är inte det? taggad till 110. Sen är det wallander, vi får se om jag tittar på hela.

datum: 2011-03-13 tid: 16:32:37

Life is the bitch, and death is her sister, sleep is the cousin, what a fucking family picture

har såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär tråkigt. pok

datum: 2011-03-13 tid: 13:47:38

NY HEADER NU PÅ DIRREN !

ska göra en ny header nuuuuuu, min header är så himla ful & enkel. ska ner till datan där nere där vi har photoshop! :)

datum: 2011-03-13 tid: 10:44:04

B to the O to the R to the I to the N to the G

SKULLE DU HELST
1. pierca tungan eller läppen? tungan 
2. vara seriös eller oseriös? både &
3. Dricka grön eller röd mjölk? inget av det,  fyfan
4. Brinna upp eller drunkna? INGET AV DET

5. Umgås med dina föräldrar eller vänner? går inte att välja
SVARA ÄRLIGT
1. tycker du om någon nu?
2. har du skolkat? kanske jag har
3. varmt eller kallt? varmt
4. soligt eller regn? soligt (?)
5. fanta eller cola? coca-cola<3
6. är du nyttig av dig? asså jag äter bra mat, men äter mycke godis o sånt..
OM MIG
1. vad heter du? Sofia Beatrice Westin
2. syskon? storasyster och storebror
3. Vart bor du? täby
4. Har du varit ute när det var mörkt? NÄÄÄ, fast jo ?
5. Vill du gifta dig? ingen aning. nästan alla skiljer ju sig bara..
6. Favoritstånd? eh?
7. Humör just nu? helt ok.
8. Sugen på just nu? melon

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA

4. Känt dig fånig? typ inte 
5. Saknat någon? nja
6.Dansat galet? nej
7. klippt håret? nej
8. Gråtit? nej
9. Pluggat? nej


GREJER
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? nej
2. Har du en hund? nej, men vill ha en mops
3. Sover du helst ensam eller med någon? med någon
4. Tror du på spöken? JA..
5. Är du mörkrädd? beror på
6. Är du morgonpigg? verkligen inte
7. Vad vill du ha just nu? en fet godis skål

datum: 2011-03-13 tid: 10:43:00

IBLAND BLIR JAG SÅ STÖRD AV TYSTNADEN


datum: 2011-03-13 tid: 10:33:43

AJ

Godmorgon! just nu har jag hunnit, äta frukost, duscha, borsta tänderna och sittit vid datorn en stund. När jag vaknade så har jag toffsen på armen vid armvecket nästan, när jag tog bort så var jag en nyans blå (som inte syns p armen) och mörkröd där. har bildbevis, men de syns inte så tydligt! sen var den helt kall :( usch, sov aldrig med toffs på armen, du kan få blodstopp! och amputera (INTE ADOPTERA SOM JAG SKREV EN GÅNG FÖRUT (!!) ) HAHA. Det har gått lite över en timma och det är fortfarande inte helt borta! idag ska jag vara med vanessa, det var ett tag sen
de skrynkliga brevid märket är från lakanet, får alltid så haha :P

datum: 2011-03-12 tid: 22:35:36

Who the f*** is barbra streisand

nej nu ska jag gå ner o vara (kanske) lite social. POKeliPOK

datum: 2011-03-12 tid: 21:32:03

HAHA JAG DÖR

Asså jag dör när jag ser den här filmen, haha! kolla, när vi var små så jagade vi alltid varandra sådr för vi tyckte de var så jävla läskigt. och då skulle vi pröva de idag och det slutade med att jag halkar o slår höften av mig:P men det är lungt. det gjorde fan inte ont hah.

datum: 2011-03-12 tid: 21:10:11

Tad Hilgenbrink, and I´m in love


datum: 2011-03-12 tid: 21:04:07

BILDBOMB

låter bilderna förklara vår dag, vi gjorde mycket mer än vad ni ser på bilderna, vi har iallafall haft sjukt roligt. Har garvat 136972947 gånger idag.
härligt!
mitt stöd :) HAHAHAH
1. vi garvade
2. vi föll
3. vi skrattade hahahahahaha
got me going crazy
hahaha asså
hahaha ser ut som en pussy
var s ful så va tvungen att göra bilden mörkare hahaha VI SPRANG I SNÖN BARFOTA D:
så jävla söt :D
att stå på händer utan vantar eller skor SVED
hahahahah
hahah så jävla dålig XD där fick du så du teg ;) hahahah
älskar dig så himla otroligt mycket <3
våren är kommen :D
så himla söt
våra älskade smoothies <3
mathildas underbara ögon
PP nu på DIRREN

älskar min digital kamera, den tar så jävla bra bilder! me love

datum: 2011-03-12 tid: 11:37:27

MATHILDA IS ON HER WAY

snart kommer matte! vi ska väl antagligen typ titta på frejs match eller åka till täbban :) skriver inget mer för dom närmaste timmarna tror jag! PUSS
oldie

datum: 2011-03-12 tid: 11:05:23

EN PINSAM GREJ JAG HAR GJORT

Jag har gjort väldigt mycket pinsammt under åren ska ni veta! men en av nåra pinsamma grejer var att för nåra månader sen kanske 2-3 månader sen så ringde jag en kille i min klass i sömnen, vet att jag har berättat det redan, men det har kommit nya läsare kanske! okej det var sjukt pinsamt, men jag bryr mig inte längre typ haha...

datum: 2011-03-12 tid: 00:56:06

Friday, and I'm in love

bild från i höstas eller i slutet på sommaren i think, nu ska jag verkligen sova. Ojuste det är lördag, fail på rubriken hahahah men aja.

datum: 2011-03-12 tid: 00:36:10

I wanna hold you so tight, you know I wan't you so mutch, and Im so tempted to touch

2 ½ år gammal, helvete vad jag saknar dehär! men ska lägga mig snart. säger godnatt nu GODNATT

datum: 2011-03-11 tid: 23:53:51

Kvällens..

kofta bikbok
linne hm
legging hm
halsduk bikbok
öra mamma

datum: 2011-03-11 tid: 23:50:15

ÅNGEST

Jag gillar TIS och så, men på något sätt känns det inte rätt alls. Saknar FREJ så sjukt mycket seriöst, har världens störta klump i magen, jag tror att jag ska byta tillbaka till mitt HEM LAG..fast vill samtidigt vinna matcherna, men de är bara såå mkt roligare i frej, o dom kmr åka till gothia o sånt oxå, hatar mig själv för att jag är en sån jävla vinnarskalle, allt handlar bara om att vinna. Men jag ska övervinna den känslan. vad tycker ni?

datum: 2011-03-11 tid: 23:30:00

Tad Hilgenbrink ♥

HAR ALDRG SETT EN SNYGGARE PERSON I HELA MITT LIV. JAG FÅR RYSNINGAR I KROPPEN BARA JAG SER HAN! han är med i americn pie filmerna, såg han i "band camp" asså jag dog 27491274 gånger. JAG ÄR KÄR PÅ RIKTIGT :D
tagna från google.se
ÖGONGODIS<3333333333333333333

datum: 2011-03-11 tid: 19:08:27

Maybe you should eat makeup so you can try and be pretty on the inside bitch

Maat nu! sen kommer tjejerna som jag var med idag, det blir filmkväll :D puss

datum: 2011-03-11 tid: 17:28:22

shopping

Tjenare! efter skolan var jag lite med emilia, olivia, linnea och sara en stund! det var kul , vi käk kladdkaka, så jävla gott ! sen va jag tvungen att gå hem och städa, då fick jag lite grejer av mamma:
någon slags kofta med lång spetskant 150 ;-
Harems liknande byxor 200 ;- (ska kanske lämna tillbaka)
halsduk 150 ;-
nessecär 70 ;-

tackar man tackar! :D ska vara med tjejerna senare idag, så det br inte så bra bloggning!

datum: 2011-03-10 tid: 22:43:27

GODNATT


Thing.19311570.l_large

datum: 2011-03-10 tid: 22:11:06

I DON'T GIVE A FUCK

Var i täbban idag efter skolan med olivia, sara B och sara S. vi käka donken, kolla kläder o sånt! sen s ick vi veta att danderys house pary är inställt till den 25e, o då kan inte vi så vi säljer dom nu ända fram till 22.30 o högsta bud är 4 st för 600 :D JÄVLAR VI BLIR RIKA NU! :DDD men ska strax kolla på en film som heter "the next 3 days" ska tydligen va braa. Tror jag äter glass till ;) pokelipokpok

(skulle publiceras för en timma sen)

datum: 2011-03-10 tid: 20:15:01

RUBRIKEN är varmrätten, texten är HUVUDRÄTTEN och bilden är DESERTEN, så glöm för i helvete inte deserten!

kom på rubriken helt själv, utan någon inspiration alls haha. väääligt stolt. åh nu blev jag väligt sugen på choklad hejdå

datum: 2011-03-09 tid: 21:39:14

OM DU ALDRIG PROVAR HUR KAN DÅ DU VA SÅ SÄKER ?

fattar inte att jag nyss la in en bild på mig själv i profil..

datum: 2011-03-09 tid: 21:21:22

Vad händer?

det har hänt en läskig sak. På min fb alltså. Varje dag när jag logga in har jag alltid minst 2 vänförfrågningar ? asså jag har lixom knappt nåra händelser känns de som.. vet att ingen bryr sig. Men det kändes bara så jävla konstigt, helt plötsligt bara. HAHA PUSS

datum: 2011-03-09 tid: 21:11:57

jag lämnar dig här för jag vill aldrig bli som du


datum: 2011-03-09 tid: 20:37:19

DÖDA FISKAR FÖLJER ALLTID STRÖMMEN

vart aldrig någon träning för mig, kände att jag beöhvde ta det lite lungt! istället spel jag mario & satt vid datan. Och käka glass tyvärr! har iallafall duschat och pluggat klart nu :) nu är det plugg..plu..pl..bl..blog..BLOGGA :D istället! kan inte ni ge tips på vad jag ska bättra på OCH JAG VILL INTE H 0 KOMMENTARER, dåkmr jag inte blogga för då vet jag inte vad jag ska blogga om. POKPOKPOKPOK

datum: 2011-03-09 tid: 15:39:22

*

Kom hem för en stund sen kan man säga. Vi slutade 12.20 idag ;D har käkat makaroner och ska snart kolla om vi har nåt onyttigt hahaha, fotbollsträning ikväll oxå..POK
sitter inte vid min data så de får bli från arkivet ;)

datum: 2011-03-08 tid: 21:48:56

HELEVETE VILKEN BALL BILD

196359_1620557155703_1289650527_31464553_7022087_n_large
we♥it

datum: 2011-03-08 tid: 21:28:53

I cant get it enough

It's taken me higher, higher, higher off the ground ♥

Taio Cruz - Higher

datum: 2011-03-08 tid: 21:23:30

Fettisdagen!

SEMELDAGEN & INTERNATIONELLA KVINNODAGEN IDAG! käka semla för en stund sen, den satt så jävla fint!
ångrar nu att jag gav min halva semla till mamma -.- spela fotbollsträning för en stund sen oxå, det var kul med det gick inte alls bra för mig. Nu ska jag kanske plugg tyska, vi får se :P
orkade inte ta värsta satsar bilden xd

datum: 2011-03-08 tid: 17:50:50

FOTBOLLSTRÄNING

Hejsan hoppsan! improv idag, det gick någorlunda bättre än förut iallafall! i sommar ska mina kompisar bo hos min mormor med mig! så underbart! längtar som faaan. Sen ska vi va hos saras farfar i norrland, låter kanske tråkigt MEN NEJ HUR KUL SOM HELST!! bo vid vattnet, hur stor tomt som helst, bo i stuga o aa. Men ska byta om till fotbollssträning nu POK

datum: 2011-03-07 tid: 22:33:46

I never stopped loving you, I just stopped showing it.

just nu!
nu ska jag duscha och sen lägga mig och sova. Juste, har omprov imorgon! fan. Jag måste få bra..förlåt för dålig bloggning, hehe. Godnatt

datum: 2011-03-07 tid: 20:33:59

sha sho shena hej

Hej allihopa :) Sofias internet lackar igen , tur att hon har mig va ?

Tänkte skriva om såna hära rolling stones tröjor. Jag tycker dom är skitsnygga! Jag har en som finns på HM just nu, den e som en magtröja men inte allt för kort och färglad . Fett fin right? 





hade jag på mig idag :P

datum: 2011-03-07 tid: 20:20:57

Tonight I'm F***ing you

Hej på er, mitt internet är fortfaarande konstigt, men NU ska de va bra! käka kött,bea o chrisscuz (stavning vet att ja stavar fel) så jävla gotttttttt! efter skolan var ja med emma, olivia och linnea. Vi snacka om allt o inget och käkade jättemkt godis. Fyfan. Aja, man lever bara en gång (grejen är den att man föds i ett nytt liv när man dör men men hahaha). JUSTE, min syrra är vinrödhrig o grejer nu. WALLA! ne skoja, men fett impulisivt! men hon hatar de, hon ska färga om de igen om alla vill veta. POK

datum: 2011-03-06 tid: 22:40:41

LÖSNAILS

Hahah va fult de lät xD det är skitsvårt att skriv med lösnaglar, aja ska lägga mig nu godnatt
osminkad..bra cam huh?

datum: 2011-03-06 tid: 21:49:49

Tänker andvända min kategori lite /Linnea


Hahah busigt


datum: 2011-03-06 tid: 21:16:21

Linnea gästbloggar:)

hej alla sofias läsare:)
Sofia bad mig gästblogg för hennes internet lackade. Fast det funkar nu men det skiter jag i, gästbloggar ändå:)
Jag tänker skriva om mina hissar och dissar just nu bara för att ha någonting att skriva om:)




*Mina lönaglar, gillar dom verkligen! Och ja, jag kommer att flasha dom 24/7 framöver.
*Att jag tappade min tand igår. Det var så random så det blev kul typ.
*Att sofias blogg äger. (aaa) jag kanske fjäskar så mycket så jag får en egen kategori... OH SNAP!




*Att skolhelve*et börjar imorrn. Saknar evas skägg<3
* Att jag har ont i svanskotan
*Att jag inte har lyckats färga barret under lovet.


Ja de va väll de, ha en kul skolvecka höhöhö.
Sara Herlin jag har som sagt inte färgat håret, du kan sluta sms spama mig nu.
Andledningen till att jag inte svarar är att de e fett oskönt att messa med lösnaglar. (flaaash...)
Men ja ska färga det snart:)

datum: 2011-03-06 tid: 19:59:56

Mitt internet har inte funkat pga. nytt modem

Tjenare bloggen! snart solsidan :D tagga! somsagt, mitt interner har inte funkat för pappa har köpt ett nytt snabbare modem o de funkade inte först, men nu gör de det! igår sov jag ju då hos sara, vi kollade på scary movie 2 & 3 REKOMENDERAR 2;an starkt! vi dog under hela filmen, lätt den roligaste filmen jag har sett ;D sen käka vi tacos, prata o sånt oxå dåra..
SITTER HÄR HEMMA O GARVAR FÖR MIG SJÄLV, ASSÅ SNÄLLA TITTA! SÅ JÄVLA ROLIG!!!!! titta hela hahahah (han med handen är lätt roligast i scary movie)

datum: 2011-03-05 tid: 15:08:20

minnen går inte i repris, så se till att ha jävligt kul på vägen

HAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

datum: 2011-03-05 tid: 14:46:06

I just came to say, hello


Hello :D nej nu vill jag ha sommar.
Snart är det fotbollsmatch, är fett nervös. Det värsta jag vet är nervositet! en stor jäkla klump i magen, usch! men det ska bli kul :) ska fixa en header nu tror jag om jag hinner alltså! POK

datum: 2011-03-05 tid: 14:44:05

Baby here we are, standing face 2 face


datum: 2011-03-05 tid: 13:45:00

Dag 12 – En bild på mig och ett ställe jag vart på.

Det får bli från london. För jag tog inga bilder på mig själv i bulgarien (?) inte en ända av typ 300 bilder xd

datum: 2011-03-05 tid: 13:21:52

mathildososofidos


bild från veckan nångång, minns inte:P
Yalla yalla, vakna för typ 1 h 30 min sen om ni undrar! dagens planer lyder såhär: Fotbollsmatch med tis, fan vad kul! sen är det tjejmiddag hos Sara som jag sa förut, asså fyfan vad kul det kommer bli :D men just nu har jag väl inte sådär jättekul om jag ska va ärlig. Vaknade och sg solen lysa genom fönstret, ett typiskt vårtecken. Äntligen är det asfallt på trottarerna , stort +


datum: 2011-03-04 tid: 23:43:35

We stopped checking for monsters under our bed, when we realized they were inside us.

gilla rubriken
Vad händer imorgon då? JO ska hem till sara på kvällen med tjejerna, hur kul som helst kommer det bli verkligen. Hon ska ha tjejmiddag! scary movie filmer står bland annat på menyn. Så min humor man kan komma. Haha love it!  Men vadfan ska jag göra på dagen då? mhm.. Juste sportlovet är slut nu, helvete. Nu blir det skola och ångest igen då. Orka det! ska lägga mig snart, är sjukt trött. Godnatt♥

datum: 2011-03-04 tid: 23:17:22

Beautiful

Bea du är det finste jag vet, vi ska öppna portarna ut och utforska världen tillsammans utan dig är jag inte hel. Det är som att du är i mig och läser mina tankar och vet precis vad jag gillar, du är tvärtemot ful

- haha

datum: 2011-03-04 tid: 23:12:58

F U C K I N G - T R U E

Tumblr_lhjwm0yn6x1qg4mjr_large

datum: 2011-03-04 tid: 22:51:30

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen

haha fyfan, har aldrig lagt ut den förut. undra varför...

datum: 2011-03-04 tid: 22:40:13

Dag 10 – Någonting jag oroar mig för.

Jag oroar mig för mycket saker ska ni veta. Det yrar runt i min skalle hela tiden, men okej jag ska rabbla upp allt jag vet just nu.

1. att jorden går under 2012, även fast jag inte tror på de.
2. att han Binladen, martyren eller vare är hotar sverige.
3 att när växthus effekten ökar och det blir för varmt i typ afrika, o då vill dom flytta hit till sverige o så blir det krig eller nåt.
4. att förr hade man ju inte datorer,mobiler o sånt. så ingen vet ju hur vi kommer ha i framatiden, de kanske är skitfarligt i framtiden för oss. Vem vet? dom förr mår ju bra nu, för dom hade inte så mkt elektriska prylar som vi har nu.
5. att jag börjar röka när jag blir stor.
6. Får dåligt jobb när jag blir stor.
7. Att jag blir ogift o inte får nån familj
8. att mina föräldrar skiljer sig, fyfan asså.

aa, ni ser rätt mkt jag oroar mig för.. :(

datum: 2011-03-04 tid: 22:26:54

FRIDAYNIGHT

käkar chips & tittar på tv & bloggar samtidigt! najs! har blandat sour cream n onion och dill, fick 2 dill chips som smakade fisk verkligen på riktigt! höll på att spyyyyy, typ friterad torsk :S efter att vi hade vart på stan så drog jag o olivia hem till henne o köpte godis o titta på "Another cindrella story" så himla bra, men töntig film:P

datum: 2011-03-04 tid: 22:21:37

NYTT

NYTT!
det här fick jag av olivia och sara som försenad födelsedags present, asså n vet inte hur mycket jag älskar den. BALLASTE&SNYGGASTE TRÖJAN JAG HAR SETT! tack så jättemycket tjejer, ni fattar inte hur glad jag är! :D<3

datum: 2011-03-04 tid: 10:46:34

stan NEXT

godmorgon! strax drar man ju då till stan med dom bästa. Tåget kommer snart , eller om typ 1 h och 35 min då ;) haha. Aja, bloggar mer när jag kommer hem. POK

datum: 2011-03-03 tid: 13:59:54

VÄNTAR

snart kommer cheyerna! :D vi kmr snart va helt ensamma! yeeesssss

datum: 2011-03-03 tid: 12:04:28

3 Mars 2011

Godmorgon!
Gud vad härligt väder det är idag, sol ute och nåra plusgrader! :D får hopps att de fortsätter att smälta och att inte de börjar snöa ännu mer, då hänger jag mig och hoppar ut genom fönstret (som vår tyska lärare brukar säga xD). När man vaknade o hade käkat frukost får man en fin lapp där de står "Plocka ur diskmaskinen, och lägg in smutsig disk" så de var bara att göra de..Snart ska jag väl vara med sara, olivia och linnea. Najs!

datum: 2011-03-03 tid: 11:46:19

Ang. min superman tröja!

Anonym om Godnattinattinatti:
Vart har du köpt den där blåa tröjan med superman märket på?
fin blogg :)

sv: Jag har köpt den i london på ett stånd hehe, tack :)



datum: 2011-03-02 tid: 22:53:20

DEN HÄRA TJEJEN GÅR MIG PÅ NERVERNA

hoppas att hon driver, vill bara slå till henne jävligt hårt asså. UUUSCH

datum: 2011-03-02 tid: 22:27:49

I would die someday, let's hope it's not today.

random bild. Ska lägga mig nu, sen ska jag vakna tiiidigt, för dagarna bara rinner iväg annars! (sara om du läser dethär, vakna inte så jävla sent orkar inte vänta xd) fan det här sportlovet sög :'( känner verkligen att det bara är sorg på mn blogg just nu -.- godnatt

datum: 2011-03-02 tid: 21:09:50

FUSKBYGGARNA

oldiiie
Är heeeeelt ensam hemma nu, kuuuul.  Ensam med spökerna, JAG SKA INTE KLAGA! :D nejmen. Tittar på fuskbyggarna nu, helt sjukt hur man kan lura folk sådär mkt..
Fyfan vad tråkigt jag har haft idag alltså, men imorgon ska jag vara med Linnea, Sara och kanske Olivia om hon kommer hem imorrn på dagen. Det ska bli awesome :D & snart börjar skolan igen FAN FAN FAN jag vill inte !!!! :'( okej ska inte deppa nu:) man får ju ett bra jobb sen, om man är satsig ;D Sen på fredg ska man då till stan med cheyerna o kolla på kläder, dä heeelt okej.

datum: 2011-03-02 tid: 16:08:43

DAJM

tagen nyss
Har precis bakat dajm, den är seg o vissa bitar är hårda. Fyfan vad gött. FAN HELVETE , jag äter sött hela tiden, jag är nog beroende av socker -.- great! nu förstår jag hur det känns för alla rökare som vill sluta röka, de är ju fan omöjligt. Men nu ska jag spela mario hehe :P

datum: 2011-03-02 tid: 14:33:00

I walk to remember

hahahhahahhaha fågelfotsår! gillar rubriken till bilden

datum: 2011-03-02 tid: 13:46:35

NATURE

tog dom hära bilderna för en stund sen, dom blir inte coola alls, för jag har världens tråkigaste miljö att ta på. Hjälp klockan är sjukt mycket, fan dagarna bara springer iväg..Mamma åkte till mormor för ett tag sen, hon ska vara borta i typ 4 dagar. Nu blire lukta på hennes parfym istället :( haha skoja! som ni kanske visste var det typ driftfel på bloggen eller nåt så ingen kunde logga in. Det är drf det är så sen uppdatering. Vilken bild tycker ni bleb bäst? :D eller ni kanske tycker alla var lika fula haha.

datum: 2011-03-01 tid: 23:38:01

TRE ÅR GAMLA BILDER PÅ MIG LINA OCH MATHILDA :(

brun man var då :(
saknar oss fett mycket asså :(

datum: 2011-03-01 tid: 23:04:45

My heart may be on the left , but it will always be right ♥


datum: 2011-03-01 tid: 20:08:07

ORKAR INTE SITTA VID DATORN IKVÄLL

Ska gå ner och vara social, så det här blir mitt sista inlägg för idag. Ni är ju inte så jättebra på att kommentera så det gör ju inte min uppdatering bättre precis ;) men säger såhär..POK
hahahahahaahahha den är inte ny

datum: 2011-03-01 tid: 19:53:07

Livet är som en direktsändning, det går inte i repris

'
sen är det bilder från när vi hoppa i snön men de tänker jag inte lägga upp bilder på..

datum: 2011-03-01 tid: 01:34:27

FÖRSTA MARS

HejsanHoppsan! vi har pratat, chillat, tagit bilder, vrt ute i snön i bikini, ätit kladdkaka, jag har klippt snelugg på mathilda, vi har sminkat oss och tagit bilder. Oj låg batteri nivå, bloggar mer imorn Godnatt♥
Canon eos 10d